Lokal me Qira - Kodi 1072

Çmimi: Me marrëveshje


Të dhënat specifike mbi pronën

Kodi: 1072

Çmimi sipas marrëveshjes: Me marrëveshje

Lloji i prones: Lokal

Lloji i shpalljes: Qira

Qyteti: Prishtinë

Lagje: Qendër,Hotel Grandë

Madhesia: 60 m²

Pershkrimi: Lëshohet Zyre me Qira ne qender , afer Hotel Grand
. Kati i pare (I) e pershtatshme dhe e renovuar komplet.
. Cmimi : me marreveshje

Për me shumë informacione na konaktoni
Tel :044 300 089
Tel: 044 453 590
Tel: 044 260 024
Email : info@vrestate.info

Data e futjes së shpalljes: 01-11-2019

Shpërndaje në Facebook:
Ju pëlqen? Na kontaktoni