Shtëpi me Qira - Kodi 1103

Çmimi: 3000€ / Me marrëveshje


Të dhënat specifike mbi pronën

Kodi: 1103

Çmimi: 3000€ / muaj

Çmimi sipas marrëveshjes: Me marrëveshje

Lloji i prones: Shtëpi

Lloji i shpalljes: Qira

Qyteti: Prishtinë

Lagje: Sofali

Pershkrimi: - Lëshohet Shtepia Me Qera në Sofali ngjitë me Qerdhen Montessori

- Shtëpia ka 3 Kate dhe Posedon :
* 2 Sallon të mdhejë
* 2 Kuzhina
* 5 Dhoma Gjumi ( Njona Master Bedroom me Banjo )
* 7 Ballkona + Laundry Room
* 2 Garazhda
* Nxemje me Pelet
* Kamera Sigurie ( Alarm Sigurie + Delta Security)
* Oborr në të dy anët e shtëpis përpara dhe mbrapa

- Çmimi : 3000€ ( Me Marrëveshje)

- Për më shumë informacione na kontaktoni:
- Tel: 043 500 015
- Tel : 044 260 024
- Tel : 044 453 590
- Email: info@vrestate.info

Data e futjes së shpalljes: 27-01-2020

Shpërndaje në Facebook:
Ju pëlqen? Na kontaktoni