Shtëpi me Qira - Kodi 1117

Çmimi: 500€ / Me marrëveshje


Të dhënat specifike mbi pronën

Kodi: 1117

Çmimi: 500€ / muaj

Çmimi sipas marrëveshjes: Me marrëveshje

Lloji i prones: Shtëpi

Lloji i shpalljes: Qira

Qyteti: Prishtinë

Lagje: Tregu Gjelbërt

Madhesia: 200 m²

Pershkrimi: - Lëshohet Shtëpia me Qera te Tregu Gjelbërt

- Sipërfaqja : 200m2

- Shtëpia Posedon : Sallonë me Kuzhinë , 2 Dhoma Gjumi , Banjo , Terasë te madhe dhe Podrum

- Çmimi : 500€

- Për më shumë informacione na kontaktoni
-Tel: 043 500 015
-Tel: 044 260 024
-Tel: 044 453 590
-Email : info@vrestate.info

Data e futjes së shpalljes: 05-02-2020

Shpërndaje në Facebook:
Ju pëlqen? Na kontaktoni