Lokal me Qira - Kodi 1121

Çmimi: 1500€ / Me marrëveshje


Të dhënat specifike mbi pronën

Kodi: 1121

Çmimi: 1500€ / muaj

Çmimi sipas marrëveshjes: Me marrëveshje

Lloji i prones: Lokal

Lloji i shpalljes: Qira

Qyteti: Prishtinë

Lagje: Gërmi

Madhesia: 270 m²

Pershkrimi: - Lëshohet Lokali Me Qera i Sapondërtuar ,Rrugës Kryesore Për Gërmi Gjindet Në Përdhesë

- Lokali Posedon: 2 Banjo ,Parking ,Reklamim Qëllime të Ndryshme në Pronësi të Lokalit ( E gjitha hapësira e lokalit ka qasje në rrugën kryesore për Gërmi , dhe është e përshtashme për shumë qëllime ).

-Sipërfaqja : 270m2

- Çmimi : 1500€

- Për më shumë informacione na kontaktoni:

- Tel: 043 500 015

- Tel: 044 260 024

- Tel : 044 453 590

- Email : info@vrestate.info

Data e futjes së shpalljes: 13-02-2020

Shpërndaje në Facebook:
Ju pëlqen? Na kontaktoni