Banesë me Qira - Kodi 1123

Çmimi: 400€ / Me marrëveshje


Të dhënat specifike mbi pronën

Kodi: 1123

Çmimi: 400€ / muaj

Çmimi sipas marrëveshjes: Me marrëveshje

Lloji i prones: Banesë

Lloji i shpalljes: Qira

Qyteti: Prishtinë

Lagje: Muhaxherëve

Madhesia: 400 m²

Pershkrimi: - Lëshohet Banesa me Qera në lagjen e Muhaxherve mbi Ambasadën së Zvicrrës

- Sipërfaqja : Banesa është 400m2 ose 7min në këmbë larg qendrës së qytetit (sheshit)Ajo është gjithashtu afër parkut qytetit
-Banesa është e mobiluar komplet e re dhe ka ngrohje qendrore

- Banesa Përbehet nga: Dhomën e Ndjenjes me Kuzhinë të përbashkët ,Dy Dhoma Gjumi ,Një Banjo , Një garazhë dhe depo

- Çmimi : 400 €

- Për më shumë informacione na kontaktoni
- Tel : 043 500 015
- Tel : 043 500 089
- Tel: 044 453 590
- Email: info@vrestate.info

Data e futjes së shpalljes: 19-02-2020

Shpërndaje në Facebook:
Ju pëlqen? Na kontaktoni