Banesë me Qira - Kodi 1034

Çmimi: 400€ / Me marrëveshje


Të dhënat specifike mbi pronën

Kodi: 1034

Çmimi: 400€ / muaj

Çmimi sipas marrëveshjes: Me marrëveshje

Lloji i prones: Banesë

Lloji i shpalljes: Qira

Qyteti: Prishtinë

Lagje: Ulpianë

Madhesia: 60 m²

Pershkrimi: Lëshohet me qira banesa-zyre në lagjen Ulpiana në Prishtinë.
Banesa është në katin e I-rë dhe ka sipërfaqe 60m².
Banesa gjendet në vend shumë të frekuntuar i cili ofron kushte shumë të mira për të ushtruar veprimtari biznesi.
Ka këtë renditje:
• 3 dhoma(zyre)
• Banjo
• Koridor


Çmimi:400€

Tel: 044 260 024
Tel: 044 300 089
Email: info@vrestate.info

Data e futjes së shpalljes: 24-07-2019

Shpërndaje në Facebook:
Ju pëlqen? Na kontaktoni